ffbm.png

   Boka hembesök

hembesoek.jpg

 

   Helhetslösningar

Total-entreprenad.jpg

 

  Gilla oss på facebook

 

 facebook.jpg

UTERUM

EasyRoofvinjett.jpg

Uterum, inne men ändå ute. Vi säljer måttanpassade uterum och inglasningar.Vi bygger även special uterum, måttanpassat och kapat. De kompletta uterummen består av limträ eller aluminiumstomme med kanalplasttak,glastak,plåttak eller tegelpannor, samt skjutbara och fasta aluminium-glas partier. Givetvis går det också kombinera olika PVC partier. Vill man ha färdigmålat så ordnar vi det givetvis.Grunden gör vi efter dina önskemål, gjuten platta med eller utan värme, torpargrund, eller oisolerad träaltan. Självlkart gör vi allt detta i egna led.


Uterummet blir ofta ett av husets mest använda rum. Här finns ljuset och rymden som vi så väl uppskattar. Ett rum som inbjuder både till umgänge och avkoppling. Rätt utformat skapas en utmärkt länk till trädgården. Vi får ofta höra kommentarer som “det bästa vi någonsin gjort”, eller”detta skulle vi gjort tidigare”. Vi på Fönsterforum arbetar med att förverkliga just dina drömmar och visioner. För att lyckas anser vi att varje uterum ska måttanpassas till det befintliga huset. Därför använder vi dina mått när vi utformar ett förslag. Ett bra uterum ska ha stil som harmonerar till både huset och trädgården.

Det finns många namn på de produkter vi säljer och marknadsför, som uterum, vinterträdgård, inglasad altan, inglasad veranda, orangeri, friggebod eller inglasad balkong.

Våga fråga oss, vi lämnar kostnadsfritt ritningar i samband med din offert.

Vi marknadsför även underhållsfria PVC-partier. Skjutbara, fasta, till fönster eller fönsterdörrar. Dessa partier är välisolerade och anpassade för montage i våra stommar.

För mer information gå gärna in till vår tillverkare och se vad vi kan erbudjuda just er.

expodul-logo.png

 

Easy Roof Uterum

 EasyRoofbild2.jpg

Uterumsstommen är uppbyggd av aluminiumprofiler, som kan kombineras med16 alternativt 32mm kanalplasttak, eller vanligtvis 8mm härdat glastak.

Takvinkeln kan väljas mellan 5-15 grader. Avvattning sker dolt i stolparna från hängrännan. Takstolar och hängrännan förstärks med stålprofiler efter behov, vilket gör att skärmtaksystemet klarar stora spännvidder utan nedböjningar.

Stommen väljs valfritt i önskad kulör.
I stommen öppningar väljs Solo+ enkelglassystem med skjutbara eller fasta partier. En vanlig lösning för att slippa mittstolpen är en konstruktion med fasta partier i frontpartiets sidor, samt ett skjutparti i mitten. I de fasta partierna monteras vädringsfönster för bästa komfort.

De fasta vädringsfönstren kan anpassas i storlek för att kunna välja billigare standardstorlekar till skjutpartierna.Designen på Easy Roof uterum passar utmärkt till många villor. Aluminiumstommens underhållsfrihet passar även bättre i offentliga miljöer som restauranger, caféer, bostadrsätter mm. Det mest intressanta är med dess enkla tillverkning och montering, blir prisnivån endast  något dyrare än för vår limträstomme.

Limträstomme

IMG_0170.JPG

Limträstommen är uppbyggd efter ett koncept, där vi har stora möjligheter att utforma ett personligt och måttanpassat uterum.

Limträt är tillverkat av renhyvlad gran med vattenfast limfog.​Urjackade bärlinor med genomgående takbalkar ger ett tätslutande tak mot limträkonstruktionen.​Limträstommarna är uppdelade i tre stycken kategorier

Obruten takstomme

Obruten.jpg

Sadeltaksstomme

IMG_0173.JPG

Valmad stomme

Limtrastommevalmadvinjett.jpg